Klippan | Himmelsvägen 5A, Butik

Ort: Klippan
Område: Klippan
Adress: Himmelsvägen 5A
Lokaltyp: Butik
Storlek: 820 m²

Sanja Djordjevic
[email protected]

0763-076326

Beskrivning

Fastigheten består av sex huslängor, fördelade på 20 stycken tvårumslägenheter, samtliga på markplan. Fyra av byggnaderna inrymmer tre lägenheter vardera och två inrymmer fyra lägenheter vardera. De fyra nordligaste byggnaderna är även försedda med två förrådsutrymmen samt två miljöhus placerade på gavlarna.

Planlösningen för varje lägenhet erbjuder entré med mindre hall, ett sovrum med garderober, vardagsrum med utgång, inredda och utrustade kök, klädkammare, badrum med tvättmöjligheter samt egen stensatt uteplats. Varje lägenhet har egen undercentral för el och uppvärmning sker genom värmepump med frånluft från Nibe och fördelas via golvvärme. Alla byggnaderna har antracitfärgad fibercementfasad och papptak. Fastigheten är till större delen omgärdad av grönskande naturområde. Det finns 49 st. stensatta parkeringsplatser varav en handikapparkering.

På den stensatta framsidan mot Himmelsvägen finns det 49 parkeringsplatser varav en handikapparkering. Till varje lägenhet erbjuds två p-platser samt ett förråd.

Hus 1: tre tvårumslägenheter samt en förrådsdel.
Hus 2: fyra tvårumslägenheter samt en förrådsdel.
Hus 3: tre tvårumslägenheter samt ett miljöhus.
Hus 4: tre tvårumslägenheter samt ett miljöhus.
Hus 5: fyra tvårumslägenheter.
Hus 6: tre tvårumslägenheter.

Enligt taxeringsuppgifter är småhusenheten uppförd 2016 och har en uthyrningsbar yta på 820 kvm. Fastigheten är fullt uthyrd till Klippans Kommun, hyresavtal sträcker sig till 2022-11-30. Hyresavtalet avser kallhyra, där hyresvärden svarar för inre underhåll (vid normalt slitage). Indexreglering sker av hyresbeloppet fr. o. m. december 2022 och med 100% index enl. KPI och bastal oktober år 2022.

Fastigheten ligger i ett naturskönt område som har möjlighet att exploateras ytterligare med både bostäder och närservice. Nuvarande fastighetsägare har option för att förvärva intilliggande mark av Klippans Kommun, optionen överlåts ej på ny ägare. Om intresse finns för att förvärva intilliggande mark för exploatering hänvisas köpare till sedvanlig process och Klippans kommun.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier