Helsingborg | Mörsaregatan 14, Lager

Ort: Helsingborg
Område: Helsingborg
Adress: Mörsaregatan 14
Lokaltyp: Lager
Storlek: 3050 m²

Magnus Silfver
[email protected]

0733-77 00 85

Beskrivning

Fastighetens byggnad är uppförd 1985 med fasad i lättbetong samt bjälklag och stomme av betong. Fastighetens byggnad är tillbyggd 1993 med ny lagerhall samt del av kontor.

Byggnadens area är total ca 3050 kvm varav lager ca 2660 kvm och kontor ca 390 kvm. Lagret är fördelat på två hallar om ca 1717 kvm respektive ca 945 kvm med direkt förbinda med två skjutportar för brandskydd. Fri takhöjd under balkar är ca 7,1 meter i mitten och ca 6,3 meter ut mot byggnadens fasad. Byggnaden har brand ventilationsluckor i taket. Lagerbyggnaden har takbeklädnad av takpapp. I lagerbyggnaden finns lagerkontor vid inlastningen.

Kontorsbyggnaden har nio kontorsrum i varierande storlek, konferens/mötesrum, toaletter, två omklädningsrum samt pentry med direkt anslutning till uteplats i söder/väster läge. Kontoret har golv av parkett och är öppna och ljusa med glaspartier mot korridor. Kontoren har komfortkyla via sk splitaggregat, DX-kyla. Skyddsrum finns i under kontoren i källaren med en area av ca 168 kvm. Detta nås enkelt via trappa och kan nyttjas som förråd eller liknande.

Kontorsbyggnaden har takbeklädnad av tegelpannor. Hela byggnaden uppvärms via fjärrvärme och har ventilation av typ FTX, från- och tillluft med återvinning.

Kontakta fastighetsmäklaren för att erhålla prospekt.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier