Kågeröd | Stenhuggaregatan 1A, Kontor

Ort: Kågeröd
Område: Kågeröd
Adress: Stenhuggaregatan 1A
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 508 m²

Magnus Silfver
[email protected]

0733770085

Beskrivning

Två bostadsfastigheter på kommande kommunikativt läge säljes i Kågeröd. Fastigheterna säljes genom bolagsöverlåtelse tillsammans.

Fastigheten har två byggnader. Fastighetens ena byggnad är uppförd 1930 i med fasad i tegel och bjälklag av trä. Ursprungligen har denna fastighet fungerat som skolfastighet med bostad ovan skolsalarna. Skolsalarna på bottenplan är ombyggda till en bostad i modernt skick samt den andra är under ombyggnad ? ej färdigställd. Byggnaden innehåller då två fungerade bostäder och en under ombyggnad.
Den andra byggnaden innehåller tre marklägenheter och är uppförd 1950. Alla lägenheter har en markyta till respektive bostad. Byggnaden har idag tre bostäder där samtliga är uthyrda. Bostäderna i fastigheten har tvättmaskin och torktumlare i respektive lägenhet.

Begärt pris avser båda fastigheterna Kågeröd 5:17 & Kågeröd 5:128 som säljes tillsammans via överlåtelse ett nytt aktiebolag. Kontakta Fastighetsmäklaren för mer information och för att erhålla prospekt.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier